Na sluiting VVV kantoren:

Friesland Holland zet promotie Mid-Fryslân voort

GROU (NL) – Het bureau voor toerisme Friesland Holland in Wolvega zet de marketing en promotie van het werkgebied van VVV Mid Fryslân voort. De VVV met vestigingen in Grou, Akkrum en Terherne heeft haar activiteiten per 1 april 2010 beëindigd. Het kantoor in Grou, dat gecombineerd is met het postkantoor, sluit 1 juni 2010.

Grou is een vorstelijke watersportplaats. Voor de Sint Pieter ligt de koninklijke Lemsteraak, de Groene Draeck. Klik op foto voor vergroting
Foto: Narelle Hofstra van Jachtcharter Hofstra, Grou. www.hhofstra.nl

Friesland Holland heeft alle leden van VVV Mid-Fryslân opgenomen in de nieuwe rode vakatiegids van Friesland, alsmede recreatiekaarten en plattegronden van de gemeente Boarnsterhim en de toeristenplaatsen Grou en Terherne. De gids is gratis verkrijgbaar bij Friesland Holland. De gids wordt op aanvraag kosteloos bezorgd bij recreatie- en horecabedrijven. Tal van bedrijven hebben de Friesland-gids al in huis. Friesland Holland heeft veel klanten in en om Grou en Terherne. Toeristische informatie over het hart van Friesland is ook te vinden op de website www.midfriesland.com, een speciale site van het bureau voor toerisme.

Directeur Albert Hendriks ontwikkelt momenteel producten om Grou, Akkrum en Terherne internationaal meer in beeld te brengen en de negatieve spiraal waarin Boarnsterhim al jaren lijkt te zitten, om te buigen in een positief proces. “Er is niks mis met de recreatieve waarde van de streek, maar wel met het denken erover.”

Info: www.midfriesland.com
Tourist information: www.frieslandholland.nl
Meer nieuws: www.friesland-holland-nieuws.nl
Fries Nieuws: www.frysknijs.nl